Sommaren 2019 flyttar Norrtälje Comedy Club ut på Kärleksudden! Här delar några av Sveriges mest etablerade komiker scen med de hetaste nya namnen på en av Roslagens vackraste scener. Du får se hela paletten av humorstilar under eminent ledning av MC Janne Westerlund.

Grillbuffén serveras mellan 18.00-19.30. Föreställningen börjar 20.00, är i två akter och slutar senast 22.00. Du kan välja att bara komma på showen, vi har ett begränsat antal biljetter till varje tillfälle.

Adress: Villagatan 2, Norrtälje. Åldersgräns: 18 år.

SE ALLA EVENTS PÅ KÄRLEKSUDDEN

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Norrtälje Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show.

 

SOMMAR, GRILL och SKRATT – VILKEN SUCCÈ!
JANNE Westerlund

 

Undrar du över något eller vill att vi ska skräddarsy underhållning till ditt event? Tveka inte att kontakta oss! Använd frågeformuläret nedan.

House of Comedy Nordic© 2019. All rights reserved.